Dolar 32,4649
Euro 34,8352
Altın 2.421,86
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 19°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
19°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C

ARTİSTİK CİMNASTİK’TEN DEV ÇEKİLİŞ

ARTİSTİK CİMNASTİK’TEN DEV ÇEKİLİŞ

Süleymanpaşa ilçesinde hizmet veren Artistik Cimnastik dev bir çekilişe imza atıyor. Uzman eğitimen kadrosuyla jimnastik eğitimi veren ve 3-4 yaş grubundan itibaren başarılı hizmetleriyle bilinen artistik cimnastik salonu çocukları yormadan , zorlamadan kısa bir sürede jimnastik ve spora olan ilgilerini arttırarak başarılı olmalarını sağlıyor.
“Bir çocuk değişir, Türkiye gelişir” sloganı ile faaliyetine Gündoğdu-Turgut Mahallesi Rada 6 Sitesi No:17’de devam eden Artistik Cimnastik yönetimi ilgi çekici bir etkinliğe imza attı.Bu etkinlikteki amaç spor yapmayan çocuğun kalmaması hedefleniyor. Sosyal medyada Artistik Cimnastiğin sayfasını takip edenler, Gönderiyi beğenenler ve en az iki kişiyi etiketleyenler arasında yapılacak çekilişle ilk üç kişi 1050 lira değerinde 3 aylık eğitim paketine ücretsiz kavuşacak. Dört, beş ve altıncılığı elde edenler bu pakete 500 liraya sahip olurken, 7. 8. ve 9. olanlar ise 750 lira karşılığı üç aylık eğitimden yararlanacak.Talihliler 1 Ocak 2022 tarihinde saat 20.30’da açıklanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.