Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

AK PARTİLİ H.BOLU BLD BAŞKANI OSMAN İNAN ASILSIZ HABERE CEVAP VERDİ

AK PARTİLİ H.BOLU BLD BAŞKANI OSMAN İNAN ASILSIZ HABERE CEVAP VERDİ

İlçemizde bir siyasi parti tarafından sosyal medyada paylaşılan “Çocuk İşçisi” adıyla paylaşılan asılsız haberi kınıyoruz.

Hayrabolu Belediye Başkanımız Dr. Osman İnan yaptığı açıklamada, “İlçemizde bir siyasi partinin sosyal medya hesabında paylaştığı haber ile bilgilendirme yapmak istedim. Dün Belediyemize ait yol yapım çalışmaları esnasında Yaşar ile karşılaştık. Yaşar’da babasını ziyarete gelmiş. Tesadüf tabi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Yaşar’ımızın da bayramını kutladık. Kendisine top ve Türk bayrağımızı hediye ettik. Bu esnada babasının eldivenleri ile poz verdi. Bizim amacımız orada Yaşar’ın ideolü olan babasının mesleğini inciltmeden onu onure etmekti. Burada 6 yaşında çocuğun, çocuk işçisi olamayacağına çocukların bile aklı erer. Bu komikliklerle sosyal medyada vatandaşlarımızı meşgul ettikleri için gerçekten siyasi parti adına üzülüyorum. Velisinin izni olmadan bu yaşta bir çocuğun siyasete alet edilmesini kınıyorum. Ayrıca velisinin izni olmadan böyle bir paylaşımla rencide edildiği için hukuki işlem başlatılacaktır.
Memleketimizin ve ilçemizin bir sürü sorunları varken, yapılan işler varken, bunları gündeme getirmek varken, bir çocuğun ailesiyle, çocuğun kendisiyle, onuruyla oynayacak kadar sosyal medyada paylaşmaları utanılacak bir durumdur. Benden buradan bu siyasi partiyi kınıyorum. Yaşar’ın tekrar 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramını kutluyorum.”

Yaşar’ın babası Tahir Demir de, bugüne kadar çocuğumu hiç bir zaman yanımda çalıştırmadım. Ben çocuğum o gün bir saatliğine yanımda getirdim. Benim nasıl ekmek parasını görmesini istedim. Bu esnada Belediye Başkanımız Dr. Osman İnan ziyaretimize geldi. Başkan bey oğlumun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, top ve Türk Bayrağı hediye etti. Durum bundan ibaret. Hayrabolu’da bir siyasi parti tarafından sosyal medyada asılsızca yapılan bu paylaşımı kınıyorum. Hiç kimsenin bizi rencide etmesine hakkı yok?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.