Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

AK PARTİ MAHALLE BAŞKANLARINI EĞİTİYOR

AK PARTİ MAHALLE BAŞKANLARINI EĞİTİYOR

AK Parti teşkilatlarında heyecan devam ediyor…
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi Mahalle devam ediyor. Eğitim programı bu hafta sonu 14 ilde gerçekleştirilecek. Eğitimlere mahalle başkanları ve yönetimleri katılacak.
AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Şen; “İl ve ilçe yöneticilerinin eğitimini tamamlayan partimiz şimdi de Mahalle Başkanları ve Yönetimlerini eğitim programına alıyor.” dedi.
“Teşkilat Akademisi Mahalle” Eğitim Programı 81 ilde 32.091 mahalleyi kapsayacak şekilde yaklaşık 135 farklı lokasyonda gerçekleştirilmesi planlandı. Program neticesinde toplam 120.615 mahalle yönetimimiz ve 18.206 köy temsilcimiz olmak üzere toplam 138.821 Mahalle/Köy yönetimimize eğitim verilmesi hedeflenmiştir. Eğitimlerde 6 hafta geride kaldı.
Dersler her ilimizin durumuna göre Cumartesi veya Pazar günleri tek gün eğitim şeklinde gerçekleştiriliyor. Her ilde toplam 4 ders veriliyor.

Dersler:
Teşkilatçılık: Tecrübe Paylaşımı
Siyasal İletişim ve Yeni Medya
Kişisel Gelişim: Etkili İletişim
Motivasyon

Teşkilat Akademisi’ne Kimler Eğitimci Olarak Katılmaktadır?
Eğitim içeriğine bağlı olarak, AK Parti MYK/MKYK, parti yöneticileri, Bakanlar, Milletvekilleri, uzman eğitimciler, akademisyenler, medya, sivil toplum, sanat, kültür vb. alanlardan Teşkilat Akademisi’nde görev almaktadır.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti teşkilatlarının dün olduğu gibi bugün de büyük bir heyecan ve gayretle çalıştıklarını söyledi.
Özcan açıklamasında; “AK Parti teşkilatlarımız ana kademesiyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla Türkiye’nin her yerinde büyük heyecan ve gayretle çalışıyor. Biz de Tekirdağ’ımızda Türkiye’nin en güçlü teşkilatlarından birine sahibiz. 11 ilçemizde tüm kademelerimiz eksiksiz bir şekilde görevlerinin başındalar. Bunlarla birlikte eğitim faaliyetlerimiz de aralıksız devam ediyor. Teşkilat Akademisi Mahalle eğitimlerimizi bu kapsamda oldukça kıymetli buluyorum. İnşallah önümüzdeki Pazar günü pek çok değerli katılımcıyla bizler de Teşkilat Akademisi Mahalle programımızı gerçekleştireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.