Dolar 32,4428
Euro 34,7579
Altın 2.439,71
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

AİLEMM TEMİZLİK YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

AİLEMM TEMİZLİK YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ailemm Temizlik Profesyonel Site ve Apartman Yöneticiliği
Ailemm Temizlik 2010 yılında Tekirdağ merkezinde temizlik sektöründe kurulan ilk şirkettir. Ailemm Temizlik olarak öncelikle merdiven ve ev temizliği hizmetlerinde başlangıç yapan firmamız her geçen yıl araç ve gereç envanterini genişleterek hemen hemen temizliğin her dalında profesyonel bir şekilde hizmet vermeye başlamıştır.
Temizliğin sektöründe yılların tecrübesi ile müşteri beklentilerini iyi anlayan Ailemm Temizlik, Profesyonel Site ve Apartman yöneticiliği sektöründe de hizmet vermeye başlamıştır. Müşteri beklentilerini anlayıp, hızlı bir şekilde çözüm üretme odaklı çalışan şirket, kendisine bir çok güçlü referans edinmiştir.
Süleymanpaşa merkezli olan firma hizmetlerini Çorlu ilçemize de taşımaya karar vermiş ve aynı kararlılıkla benzer güçlü referanslara Çorlu’da da sahip olmuştur. Ailemm Temizlik Site ve Apartman yöneticiliği olarak 150’yi aşkın yönetim, 300’ü aşkın merdiven temizliği referansları ve tecrübesi ile müşterilerine kaliteli, hesaplı hizmet anlayışı ile asansör sektörüne de girmiş bulunmakta.
Sefa Özenç koordinatörlüğündeki firma 2020’yılında kurulan Cansef Asansör, rekabetçi yapısından ziyade hesaplı ve kaliteli hizmeti müşterilerine sunma anlayışı ile sektöre girmiş ve 3 ay gibi kısa sürede asansör bakım, onarım, revizyon hizmetleriyle gerçek anlamda 100’ü aşkın asansör referansına sahip olmuştur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.