Dolar 32,4520
Euro 34,7348
Altın 2.440,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

1-0 OLSUN BİZİM OLSUN

1-0 OLSUN BİZİM OLSUN

Şubat ayının ilk günleri olsa da yazdan kalma güzel bir hava,
Futbol oynamaya müsait güzel bir zemin,
yaklaşık iki aydır takımlarının iç saha maçlarına hasret bir seyirci topluluğu vardı
Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda.
Puan olarak grubumuzun son sırasında yer alsa da son iki üç haftadır bir çıkış içerisinde olan Vizespor karşısında şampiyonluğu hedefleyen Tekirdağspor’un, ligin ilk devresinde deplasmandaki gibi farklı bir galibiyet alacağı beklentileri, isteği ve tahminleri vardı stada gelen ve gelemeyen taraftarlarda.
Ayrıca devre arasında takıma dahil edilen yeni transferler de ilk kez kendi saha ve seyircisinin önünde boy göstereceklerdi ve taraftar da merakla bekledikleri bu oyuncuları seyretme ve değerlendirme imkanına sahip olma duyguları içerisinde bu güzel pazar gününde stada gelmişlerdi. Ama açık söylemek gerekirse benim gibi birçok taraftarımız da gerek oynanan futboldan gerekse de ortaya konulan istek ve mücadeleden memnun ve mutlu olmadı.
Mutlu olduğumuz tek şey 44.dakikada sağ kanattan gelişen maçtaki nadir bir organize atakta yeni golcümüz Kerem Yaşa’nın bitirici kafa golüyle 1-0 galip gelip bu haftayı 3 puanla kapatmamız ve zirve yarışının içinde olmaya devam edişimizdir.
Futboldaki moda tabirle “1-0 olsun bizim olsun” gerçeğinin 3 puana dönüşmüş halidir.
Gelelim yeni transferlere…
Bugünkü Vizespor maçının ilk 11'inde 5 yeni transfer vardı. Yeni stoperlerimiz Selcan ve Cengizhan, orta sahanın ve takımın lideri, kaptanı Fatih Çakır, sağ kanat Ferhat ve forvet Kerem.
Tabii ki bir maçta değerlendirme yapmak doğru olmaz. Zaten bu maçta fikir sahibi olabileceğimiz kadar da pozisyon zenginliği yoktu açıkçası.
İlerleyen haftalarda değerlendirme yapmamız daha doğru olacaktır.
Uyum sürecini atlattıklarında ve birlikte oynamaya alıştıklarında faydalı olacakları kanaatindeyim.
Kaptanlık pazubandı da verilen yılın bomba transferi olarak tanıtılan Fatih Çakır’ın kaliteli bir kumaşı olduğu kesin.
Güzel gollerini de izleyeceğimizin sinyallerini de 49.dakikada uzaktan attığı güzel şutun üst direkte patlamasıyla verdi.
Son olarak Tekirdağspor’un sezon  sonu şampiyonluğa ulaşır mı derseniz takımın bu yeni hali ve bugünkü futbolla kolay olmayacağı kesin.
Şampiyonluk yolunda her maç seyir zevki yüksek, güzel futbol olmayacaktır elbette. Bazen kötü de futbol oynansa kazanmak mutlu olmamız için yeterli olacaktır.
Yukarıda da değindiğimiz gibi “1-0 OLSUN BİZİM OLSUN.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.