Dolar 39,8348
Euro 47,0672
Altın 4.287,67
BİST 10.071,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 29°C
Hafif Yağmurlu
Tekirdağ
29°C
Hafif Yağmurlu
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 30°C
Cts 31°C

ÇEBİ:”VATANDAŞIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

ÇEBİ:”VATANDAŞIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Çebi; ‘DEVA Partisi vatandaşlarının yanında olmaya devam edecek’
DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı saha çalışmalarına devam ediyor. 11 ilçede saha çalışmaları gerçekleştiren İl Başkanı Hasan Berk Çebi’nin bu haftaki durağı Çorlu oldu.
DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, yaklaşan seçimler öncesi vatandaşların arasında dolaşmaya ve dertlerini dinlemeye devam ediyor. İl Başkanı Hasan Berk Çebi, her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelerek DEVA Partisinin parti programını, Türkiye’ye, Tekirdağ’a ve ilçelerine deva olacak politikaları anlatıyor. 3 İlçe Başkanı ile Çorlu’da esnaf ziyareti gerçekleştiren İl Başkanı Hasan Berk Çebi, kapalı Pazar yerinde pazarcı esnafı ile bir araya gelerek DEVA partisinin tanıtımını ve parti politikalarını anlattı.
Çorlu’da gerçekleştirilen esnaf ziyaretine İl Başkanı Hasan Berk Çebi’nin yanı sıra, Çorlu İlçe Başkanı Ömer Dündar, Ergene İlçe Başkanı İsa Kalaycıoğlu, Saray İlçe Başkanı Tarık Atansoy, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kapalı Pazar yeri ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan İl Başkanı Hasan Berk Çebi; “Mavi yelekliler olarak DEVA Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan’ın selamlarını ileterek ülkemizin içerisinde bulunduğu sorunları nasıl çözeceğimizi pazarcı esnafımıza anlattık. Çorlu’da çok verimli bir esnaf ziyareti programı oldu. DEVA Partisi sahada, vatandaşlarının yanında olmaya devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.