HARİTA MÜHENDİSİ ERDAL ER EREĞLİ BLD.BŞK.LIĞI İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN


Marmaraereğlisi seçmeni Belediye Başkanlığı için biçilmiş kaftan Erdal Er diyor.Yaklaşan yerel seçimler öncesi başkan aday adayları birer birer ortaya çıkarken kimlerin aday gösterileceği merakla bekleniyor. Bazı adaylar “Ben aday olmam aday gösterilerim” diyerek kendini ağırdan satıyor.
Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı oldukça karışık.Geçen dönem,önceki dönem belediye başkanı olan İbrahim Uyan’ı aday gösteren CHP seçimi kaybetmişti. Ak Parti ise aday adayı olan Hikmet Atay’ı aday göstermemiş Mithat Soylu ile o’da seçimi kaybetmişti.
Seçime DSP ile girerek kazanan Ata, daha sonra ıslak imzalı taahhüdü olmasına rağmen DSP’den İstifa ederek AK Parti’ye geçmişti. HARİTA MÜHENDİSİ ERDAL ER ÖN PLANDA
Üniversite yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katılan ve Parti üyesi olan Erdal Er 2012 yılında Tekirdağ il yönetiminde görev aldı.2019 yılı yerel seçimlerinde Marmaraereğlisi belediye başkan aday adayı oldu.Yaptığımız araştırma ve analizler geçmiş dönemdeki hataların yapılmaması halinde CHP’li Harita Mühendisi Erdal Er’in ipi göğüsleyeceği yönünde.
ERDAL ER KİMDİR ?
Yeniçiftlik doğumlu olup evli ve iki kız çocuğu babasıdır.Avukat Emel İşlek Er ile evlidir. 1995 yılında Yıldız Teknik Ümiversitesinden mezun oldu.Askerliğini İstanbul ve Muş’ta yedek subay olarak tamamladı. Özel bir harita mühendisi ile 10 yıl ortak olarak çalıştıktan sonra 2008 yılında kendi ofisini açarak Harita ve Kadastro hizmeti vermeye başladı. Marmaraereğlisi ilçesinde 2022 yılında lisanslı Harita Kadastro bürosunu (LİHKAB) açarak hizmetine devam ediyor.
Ereğli seçmeni, bir teknik eleman olan Harita Mühendisi Erdal Er ile Ereğli’nin seçimi kazanacağını dillendiriyor.